AEROKLUB restoran predstavlja urbanu interpretaciju baroknog stila. Videćete vezu u simbolima i u korišćenim materijalima. Prostire se na pet stotina kvadratnih metra, i nalazi se na elitnoj lokaciji u srcu Beograda.

Restoran je poznat po organizovanju svečanih koktela, promocija, prezentacija, radnih sastanaka. Sastoji se od nekoliko odvojenih sala različitih namena. Ljubazan prijem, kao i tiha i prijatna atmosfera čine restoran idealnim mestom za uživanje. Restoran je pogodan za sve vrste privatnih slavlja i svečanosti. Dolaskom u ovaj restoran priuštite sebi ugodjaj koji ćete pamtiti. Potpuni gastronomski doživljaj, postiže se kombinacijom hrane i vina.

Na kraju, sjajno jelo nije hrana. I nije vino. Sjajno jelo jeste emocionalno iskustvo. Mi se trudimo kako bismo kreirali jedno takvo stvarajući divno mesto, ispunjeno osobljem koje brine o tome kao o svom domu, i o vama kao najvažnijem gostu. Naši kuvari su opsednuti kulinarskim detaljima i fundamentalnim tehnikama koje su osnova uzbudljive kulinarske mašte. Kuhinja pred vas na trpezu uvek postavlja najbolje svetske proizvode

Restoran u centru Beograda na drugom spratu ul. Uzun Mirkova br. 4 nudi vam i preporučuje tokom cele godine u prigodnim prostorijama svoje usluge:

  • Skupove za seminare, savetovanja
  • koktele
  • poslovne ručkove
  • proslave, svadbena veselja, rođendane, prigodne porodične skupove
  • poslovne i radne doručke

Izvor: naprviklik.com