TOPLINA U SRCU BEOGRADA

SVEČANI KOKTELI. PROSLAVE. KONGRESI. SEMINARI. SVADBENA VESELJA.

Restoran je poznat po organizovanju svečanih koktela, promocija, prezentacija, radnih sastanaka. Sastoji se od nekoliko odvojenih sala različitih namena. Ljubazan prijem, kao i tiha i prijatna atmosfera čine restoran idealnim mestom za uživanje. Restoran je pogodan za sve vrste privatnih slavlja i svečanosti. Dolaskom u ovaj restoran priuštite sebi ugodjaj koji ćete pamtiti. Potpuni gastronomski doživljaj, postiže se kombinacijom hrane i vina.

Na kraju, sjajno jelo nije hrana. I nije vino. Sjajno jelo jeste emocionalno iskustvo. Mi se trudimo kako bismo kreirali jedno takvo stvarajući divno mesto, ispunjeno osobljem koje brine o tome kao o svom domu, i o vama kao najvažnijem gostu. Naši kuvari su opsednuti kulinarskim detaljima i fundamentalnim tehnikama koje su osnova uzbudljive kulinarske mašte. Kuhinja pred vas na trpezu uvek postavlja najbolje svetske proizvode.

NAJFINIJE TOPLO MESTO

PRIGODNO ZA SVE VRSTE POSLOVNIH PROSLAVA I SKUPOVA.

Restoran u centru Beograda na drugom spratu ul. Uzun Mirkova br. 4 nudi vam i preporučuje tokom cele godine u prigodnim prostorijama svoje usluge:

  • Skupove za seminare, savetovanja

  • koktele

  • poslovne ručkove

  • proslave, svadbena veselja, rođendane, prigodne porodične skupove

  • poslovne i radne doručke

NAZDRAVITE SA PRIJATELJIMA

UZ PRIGODNE KOKTELE, VINA ILI DOMAĆA PIVA I RAKIJE.

IZUZETAN izbor vina, cedjeni sokovi, DOMAĆA I STRANA piva za sve ljubitelje ovog napitka – točena i flaširana, nefiltrirana i nepasterizovana proizvedena po starim recepturama na zanatski način. Sjajan izbor stranih aperitiva ali i srpske rakije…Proverite sami ili NAZDRAVITE SA PRIJATELJIMA

restoran-aeroklub-logo-footer